maanantai 20. toukokuuta 2013

MUISTATKO (2012)

Näyttelijä/actress: Eila Roine

MUISTATKO (2012) on lyhytelokuva vanhasta naisesta, joka sairastaa muistisairautta. Ajatuksissaan hän on edelleen lapsi, joka palaa synnyinkotiinsa vaikka todellisuus onkin jotain aivan muuta.
Tämä elokuva oli kouluharjoituksemme ja toimin siinä sekä puvustajana, rekvisitöörinä että äänisuunnittelijana. Meitä oli kaksi ihmistä tekemässä puvustajan ja rekvin puolta ja kolme tekemässä ääniä. Valitettavasti elokuva ei ole ainakaan vielä näkyvillä missään päin nettiä, mutta toivottavasti asia on vielä joskus toinen. Jos niin käy, lisään videon tänne.

MUISTATKO (Remember?) (2012) is a short movie about an old woman who has dementia. In her mind she's still a little child who returns to her childhood home even the reality is something else.
This movie was one of our first year practical works at school and I was responsible about costumes and props with a friend. And I was a sound designer with two other guys. Unfortunately this movie is not availeble on internet yet but I really hope it will be someday. If it will, I will add it here!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti